кавові машини Saeco, еспресо кавоварки для дому і офісу, HoReCa | FRANK-COFFEE
Головна
Про компанію
автоматичні машини
Ручні кавові машини
Кавомолки
б/у обладнання
Обладнання кафе бар
Газові кавоварки
Кава
Чай
Шоколадні фонтани
Посуд
Аксесуари
оптовим покупцям
ремонт і обслуговування
Карта сайта
Корисна інформація
Доставка
Мобільна кав’ярня
Оренда фонтанів
контакти
 
13-03-2013 Акція "весняний розпродаж"
Акція весняний розпродаж кавоварок Delonghi та Saeco,зниження цін на весь модельний ряд!кавоварка Delonghi 21.110w всього за 5500 грн знижка 35%всього залишилось 10 кавоварок!поспішай придбати кавові машини Delonghi та Saeco)
13-02-2012 Три джерела кавового розмаїття
Каву зазвичай поділяють на три сорти: арабіку, робусту і мокко. Останній має попит у вищих колах. Робуста трохи кислуватий, протікання містить більший відсоток кофеїну, гіркувата, але дуже ароматна арабіка. Тому для приготування кавового напою часто використовують їх суміш.
18-05-2011 Корисні якості зеленої кави
У світі канадські вчені дослідили, що вживання зеленої кави спияє схудненю, та кращим самопочуттям людини. Процес дослідження показав, що зелена кава розщеплюється в організмі людини, на відміну від кофеїну, який міститься у звичайні каві. Отже, можна зробити висновок, що каву не тільки можна використовувати, як напиток, а препарат для схуднення.
 
Gaggia
Jura
Saeco
Spidem
La Cimbali
Bianchi
Faema
BIALETTI
Fiorenzato
Lavazza
illy
Delonghi
Bosch
La Marzocco
Cunill
DeLonghi ECAM 21.110.W
+38 |096| 77777-40

Від чого залежить смак еспрессо

Надрукувати
  Від чого залежить смак еспрессо (36 умов):

     1. Використовуйте каву в зернах класу Specialty;

     2. Використовуйте тільки свіжі зерна;

     3. Використовуйте якісні еспрессо бленди: Blaser, Lavazza, Illy;

     4. Робіть свіжий помол для приготування кожної порції еспрессо;

     5. Використовуйте гріндер (кавомолку) з конічними жорнами;

     6. Жорна гриндера мають бути гострими, а кавомолку треба чистити;

     7. Гріндер не повинен нагрівати мелену каву;

     8. Відрегулюйте помол на гріндері: «Fine» - дрібніше, «Gross» - більше;

     9. Переконайтесь, що всі поверхні портафільтра (ріжка) чисті;

     10. Переконайтесь, що портафільтр досить прогрітий - для цього чистий портафільтр має бути завжди встановлений в групу кавоварки;

     11. Використовуйте правильний розмір фільтру - для 2-х ріжків великий фільтр (на 14-16 г кави), для одного менший фільтр (на 7-9 г);

     12. Переконайтесь, що фільтр чистий і сухий, не має дефектів;

     13. Бажано засипати правильну кількість меленої кави у фільтр і рівномірно розподілити його у фільтрі;

     14. Рівномірно розподіліть невтрамбовану каву в холдері і переконайтесь, що у вас залишилася правильна кількість кави;

     15. При розподілі помолу не користуйтеся вертикальним тиском;

     16. Трамбуйте із зусиллям тиску ваги в 20 кг;

     17. Використовуйте метод трамбовки: «трамбовка-удар-поліровка»;

     18. Діаметр темпера повинен підходити діаметру портафільтра;

     19. Використовуйте темпер правильної форми;

     20. Переконаєтеся, що основа темпера добре відполірована;

     21. Темпер обов'язково має бути чистим і сухим;

     22. Слід втрамбувати каву рівномірно по внутрішній лінії фільтру;

     23. Переконайтесь, що фільтр групи (дисперсійний екран) і душовий блок абсолютно чисті;

     24. Переконайтесь, що в ріжок не потрапляє мелена кава, інакше кавові крихти потраплять в чашку;

     25. Налаштуйте правильний тиск на протоці, стандарт - 9 бар (атмосфер), для ристретто можна використовувати до 9,5 бар; тиск має бути стабільним протягом всього часу екстракції;

     26. Переконайтесь, що по краях портафільтра немає кави, яка може поступово засмічувати групу кавомашини;

     27. Портафільтр слід виставляти з належною швидкістю;

     28. Перед завантаженням портафільтру перевірте, чи немає невтрамбованої кави;

     29. Регулярно робіть регенерацію кавомашини спеціальною хімією, використовуйте фільтри і пом'якшувачі води;

     30.  Щоб уникнути сторонніх запахів, перевірте сполучний шланг зливу і забору води, обидва повинні провисати, створюючи повітряну пробку (сифон);

     31. Якість еспрессо пов'язана із швидкістю роботи бариста і його здатністю забезпечувати потрібну температуру на всіх ділянках процесу;

     32. Завжди проливайте групи перед приготуванням еспрессо;

     33. Екстракція еспрессо повинна починатися відразу після завантаження портафільтра;

     34. Варіть правильну кількість еспрессо (25-30 мл);

     35. Зберігаєте чашки на платформі підігрівання посуду кавомашини для правильної температури, можна прогріти чашку сухою парою, чашки мають бути теплими (40-50 градусів Цельсія) і сухими;

     36. Еспрессо потрібно подавати  відразу (кава смачна всього 10-15 секунд після приготування).
 
< Попередня   Наступна >
УКР
EspressoTop50.com
Rambler's Top100
TheCoffeeIndex.com

Купити кавову машину, кавомолоку, каву, еспрессо

Україна, м.Івано-Франківськ, вул. Хіміків, 10
тел. +38 |096| 77777-40

skype:  kofemashiny
e-mail: frank-coffee@ukr.net

Ми допоможемо вам вибрати оптимальний варіант професійного чи б/у обладнання, еспрессо, кави, кавоварок і також можемо здійснити їх доставку в міста України: Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Полтава, Луцьк, Рівне, Чернівці, Суми, Ужгород, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Луганськ, Макіївка, Вінниця, Сімферополь, Севастополь, Херсон, Чернігів, Черкаси, Горлівка, Житомир, Дніпродзержинськ, Кіровоград, Хмельницький, Кременчук, Біла Церква та ін.

©2009-2012. Україна. FRANK-COFFEE. Всі права збережено.
Тут створюють сайти