кавові машини Saeco, еспресо кавоварки для дому і офісу, HoReCa | FRANK-COFFEE
Головна
Про компанію
автоматичні машини
Ручні кавові машини
Кавомолки
б/у обладнання
Обладнання кафе бар
Газові кавоварки
Кава
Чай
Шоколадні фонтани
Посуд
Аксесуари
оптовим покупцям
ремонт і обслуговування
Карта сайта
Корисна інформація
Доставка
Мобільна кав’ярня
Оренда фонтанів
контакти
 
13-03-2013 Акція "весняний розпродаж"
Акція весняний розпродаж кавоварок Delonghi та Saeco,зниження цін на весь модельний ряд!кавоварка Delonghi 21.110w всього за 5500 грн знижка 35%всього залишилось 10 кавоварок!поспішай придбати кавові машини Delonghi та Saeco)
13-02-2012 Три джерела кавового розмаїття
Каву зазвичай поділяють на три сорти: арабіку, робусту і мокко. Останній має попит у вищих колах. Робуста трохи кислуватий, протікання містить більший відсоток кофеїну, гіркувата, але дуже ароматна арабіка. Тому для приготування кавового напою часто використовують їх суміш.
18-05-2011 Корисні якості зеленої кави
У світі канадські вчені дослідили, що вживання зеленої кави спияє схудненю, та кращим самопочуттям людини. Процес дослідження показав, що зелена кава розщеплюється в організмі людини, на відміну від кофеїну, який міститься у звичайні каві. Отже, можна зробити висновок, що каву не тільки можна використовувати, як напиток, а препарат для схуднення.
 
Gaggia
Jura
Saeco
Spidem
La Cimbali
Bianchi
Faema
BIALETTI
Fiorenzato
Lavazza
illy
Delonghi
Bosch
La Marzocco
Cunill
Saeco Odea Go Акция
+38 |096| 77777-40

Легенда про капучіно

Надрукувати
    Cappuccino - (італ.) кава зі збитим в гарячу густу піну молоком. Капучіно  винайшли ченці-капуцини (Monk-Capuchins) в  Італії, в одному із закритих  монастирів, розташованого трохи  північніше столиці, які пили каву тільки з молоком. Ченці помітили, що при вливанні молока виходить стійка смачна пінка. Ченці-капуцини, для виготовлення піни кава з молоком почала збивати. Виходило досить добре, але піна була нестійка. Капучіно підбадьорювало, що допомагало ченцям впоратися з сонливістю під час нічних молитов.    Ченці-капуцини почали нагрівати збиті вершки на парі, а потім навчилися збивати гаряче молоко і вершки механічним шляхом. Новина про дуже смачний напій рознеслась по всій Італії.

     Незабаром механік-самоук Джузеппе змінив технологію приготування, виготовивши першу машинку для створення капучіно, яка складалася з двох відділень: у першому нагрівалася вода, що перетворювалася на пару і по трубочці потрапляла в друге відділення, де відбувався процес спінювання молока (спосіб збивати молоко гарячим пором придумав  ще в кінці 19 століття падре Карло). Сьогодні всі кавоварки для виготовлення капучіно працюють за цим принципом.

     У 20 столітті капучіно почали називати всі напої, що містили каву, на поверхні якого плавала молочна піна.

     Пінка з молока пом'якшує міцний смак кави, не дає йому вистигнути і зберігає аромат напою. Класичне капучіно складається з рівних порцій еспрессо, молока і пінки. Для приготування капучіно, спочатку збивається молоко, а потім готується еспрессо. Якщо Ви все зробили правильно, молочна піна буде густою. У чашку з готовим еспрессо швидко вливається молоко. Цукор додається за смаком. Головні чинники приготування пінки - це холодне молоко, добре прогріта кавоварка, достатня кількість води в резервуарі і, звичайно ж, Ваше терпіння!
 
< Попередня   Наступна >
УКР
EspressoTop50.com
Rambler's Top100
TheCoffeeIndex.com

Купити кавову машину, кавомолоку, каву, еспрессо

Україна, м.Івано-Франківськ, вул. Хіміків, 10
тел. +38 |096| 77777-40

skype:  kofemashiny
e-mail: frank-coffee@ukr.net

Ми допоможемо вам вибрати оптимальний варіант професійного чи б/у обладнання, еспрессо, кави, кавоварок і також можемо здійснити їх доставку в міста України: Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Полтава, Луцьк, Рівне, Чернівці, Суми, Ужгород, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Луганськ, Макіївка, Вінниця, Сімферополь, Севастополь, Херсон, Чернігів, Черкаси, Горлівка, Житомир, Дніпродзержинськ, Кіровоград, Хмельницький, Кременчук, Біла Церква та ін.

©2009-2012. Україна. FRANK-COFFEE. Всі права збережено.
Тут створюють сайти