кавові машини Saeco, еспресо кавоварки для дому і офісу, HoReCa | FRANK-COFFEE
Головна
Про компанію
автоматичні машини
Ручні кавові машини
Кавомолки
б/у обладнання
Обладнання кафе бар
Газові кавоварки
Кава
Чай
Шоколадні фонтани
Посуд
Аксесуари
оптовим покупцям
ремонт і обслуговування
Карта сайта
Корисна інформація
Доставка
Мобільна кав’ярня
Оренда фонтанів
контакти
 
13-03-2013 Акція "весняний розпродаж"
Акція весняний розпродаж кавоварок Delonghi та Saeco,зниження цін на весь модельний ряд!кавоварка Delonghi 21.110w всього за 5500 грн знижка 35%всього залишилось 10 кавоварок!поспішай придбати кавові машини Delonghi та Saeco)
13-02-2012 Три джерела кавового розмаїття
Каву зазвичай поділяють на три сорти: арабіку, робусту і мокко. Останній має попит у вищих колах. Робуста трохи кислуватий, протікання містить більший відсоток кофеїну, гіркувата, але дуже ароматна арабіка. Тому для приготування кавового напою часто використовують їх суміш.
18-05-2011 Корисні якості зеленої кави
У світі канадські вчені дослідили, що вживання зеленої кави спияє схудненю, та кращим самопочуттям людини. Процес дослідження показав, що зелена кава розщеплюється в організмі людини, на відміну від кофеїну, який міститься у звичайні каві. Отже, можна зробити висновок, що каву не тільки можна використовувати, як напиток, а препарат для схуднення.
 
Gaggia
Jura
Saeco
Spidem
La Cimbali
Bianchi
Faema
BIALETTI
Fiorenzato
Lavazza
illy
Delonghi
Bosch
La Marzocco
Cunill
DeLonghi ECAM 21.110.W
+38 |096| 77777-40
Корисна інформація

Історія Еспрессо

Надрукувати
Еспрессо - італійське фольклорне слово, яке має переклад «давай, давай» або «швидше, швидше».
У 1901году  Луїджі Беццера запатентував першу в світі машину эспрессо, що створювала великий тиск пари. Вода під тиском пропускалася через кавовий порошок, і кава готувалася дуже швидко. Напій виходив дуже міцним, насиченим і ароматним. Так з’явився напій эспрессо. Кавова машина Луїджі була створена для скорочення часу кавових перерв на підприємстві.

Детальніше...
 

Рецепт приготування кави

Надрукувати
10-Рецептів приготування кави


 1. Кава  «Стандарт» 1 -2 ч. ложки меленої кави на склянку води. Закип'ятити воду, обполоснути кавник окропом і відразу всипати в нього половину приготовленої порції меленої кави. Залити каву окропом, щільно закрити кришку. Через 2 хв всипати решту кави і долити гарячу воду до потрібної пропорції. Кофейник підігріти на повільному вогні, не доводячи до бурхливого кипіння. Через 5 хв кава готова.

 

Детальніше...
 

Від чого залежить смак еспрессо

Надрукувати
  Від чого залежить смак еспрессо (36 умов):

     1. Використовуйте каву в зернах класу Specialty;

     2. Використовуйте тільки свіжі зерна;

     3. Використовуйте якісні еспрессо бленди: Blaser, Lavazza, Illy;

 
Детальніше...
 

Легенда про капучіно

Надрукувати
    Cappuccino - (італ.) кава зі збитим в гарячу густу піну молоком. Капучіно  винайшли ченці-капуцини (Monk-Capuchins) в  Італії, в одному із закритих  монастирів, розташованого трохи  північніше столиці, які пили каву тільки з молоком. Ченці помітили, що при вливанні молока виходить стійка смачна пінка. Ченці-капуцини, для виготовлення піни кава з молоком почала збивати. Виходило досить добре, але піна була нестійка. Капучіно підбадьорювало, що допомагало ченцям впоратися з сонливістю під час нічних молитов.
Детальніше...
 

Історія кавоварки

Надрукувати
     Традиційно  мелену каву готують у джезві, а  саме: засипте мелену каву у джезву з розрахунку одна чайна ложка  кави на одну порцію, залийте водою, доведіть до кипіння та зніміть з  вогню. Повторіть цей процес 2-3 рази до утворення ароматної пінки.

     У 1800 році архієпископ Парижа Жан-батист де Беллуа винайшов краплинну кавоварку. У основу конструкції кавоварки покладено метод проціджування: крапля за краплею гаряча вода однократно проходить через розмолоту каву, стікаючи в іншу ємкість.
Детальніше...
 

Легенда про каву

Надрукувати
У всьому світі дуже цінується тонкий аромат, приємний смак, а головне, освіжаюча, підбадьорююча дія кави.
Згідно легенді, у давнину один пастух помітив, що кози, яких він пас на гірських схилах, ставали незвичайно збудженими, коли з’їдали плоди дикорослих кущів. Пастух спробував ці плоди, що схожі на вишню і складаються з двох зерен терпкого смаку. На великий подив, він відчув прилив сил і бадьорості, втома його абсолютно зникла.

Детальніше...
 
УКР
EspressoTop50.com
Rambler's Top100
TheCoffeeIndex.com

Купити кавову машину, кавомолоку, каву, еспрессо

Україна, м.Івано-Франківськ, вул. Хіміків, 10
тел. +38 |096| 77777-40

skype:  kofemashiny
e-mail: frank-coffee@ukr.net

Ми допоможемо вам вибрати оптимальний варіант професійного чи б/у обладнання, еспрессо, кави, кавоварок і також можемо здійснити їх доставку в міста України: Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Київ, Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Полтава, Луцьк, Рівне, Чернівці, Суми, Ужгород, Запоріжжя, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь, Луганськ, Макіївка, Вінниця, Сімферополь, Севастополь, Херсон, Чернігів, Черкаси, Горлівка, Житомир, Дніпродзержинськ, Кіровоград, Хмельницький, Кременчук, Біла Церква та ін.

©2009-2012. Україна. FRANK-COFFEE. Всі права збережено.
Тут створюють сайти